Vores breve er vigtige

Vores breve er vigtige

Selvom der ikke bliver sendt nær så mange breve ud som tidligere, fordi digital post tager over, er breve for os stadig den helt rigtige måde at få vores nyhedsbreve ud til vores abonnenter. Her kan en almindelig, hvid kuvert dog ikke gøre det, for de skal kunne se, at det er fra os. Derfor skal vi altid have et lager med vores logo på. Helt enkelt og tydeligt. Vi foretrækker stadig brevpost, fordi det for os er en mere personlig måde at få vores medlemsblad ud på.

For en lille, velgørende organisation

Her hænger pengene ikke på træerne. Vi driver det hele fra formandens kontor, hvor vi mødes, og alt det, vi får ind, det bruges på gode formål. Det eneste, der dækkes, er de meget små, løbende udgifter, der ikke kan undgås. Men vi skal ikke andet end det, her drejer det sig om den gode sag, og ikke om en fin adresse og for mange udgifter.

Det betyder, at vi også holder udgifterne til vores tryksager nede. Vi viser vores regnskab frem for alle medlemmer hvert eneste år, så de selv kan se, at deres midler går til det fælles gode og ikke til vores lommer. Det er derfor, det altid er trykpriser.dk, der laver vores kuverter med logo. Det var gennem denne blog, vi fandt dem, og da de kunne gøre det billigere end det firma, vi brugte før, så var der ingen tvivl. Igen skal alle udgifter skæres ind til benet, for det er vores mantra.

Altid god kvalitet

Vi skifter hverken navn eller logo. Det har set sådan ud længe, og der er ingen grund til at ændre på noget, der virker. Det betyder også, at vores kuverter ligner hinanden som altid. Hos trykpriser får vi altid den samme høje kvalitet, så det er ikke til at se, hvornår de er trykt. Den høje kvalitet kan jeg godt lide. Der bliver kræset om alle produkter, lige meget hvornår de går i trykken.

Til sidst kan jeg kun anbefale deres blog. Skal du have tryksager, der er rigtig flotte og til en god pris, men mangler du noget inspiration til, hvad der vil virke bedst for dig, så kig forbi. Der er rigtig mange gode ideer til alt mellem himmel og jord, og det skader ikke med nye ideer. Vi overvejer faktisk at få trykt noget særligt til vores medlemmer for at vise, vi værdsætter hver eneste en af dem.