Vælg det rigtige herreur

Vælg det rigtige herreur

Et ur er en utrolig vigtig del af en mands påklædning og det er ofte uret, der lige sætter prikken over i’et eller afrunder looket hos mænd, hvor kvinder har flere muligheder i spil såsom makeup, smykker og tasker. For mange mænd er et fedt ur et statussymbol, men et lækkert ur er også et symbol på god stil og et tegn på, at man som mand går op i hvordan man ser ud og fremstår for omverdenen. Valget af ur kan sige rigtig meget om den mand der bærer det, og det kan give dem han møder en ide om hvad for en mand han er. 

Hos designure.dk kan du med sikkerhed finde det helt rigtige herreur enten til dig selv eller en du holder af. Her forhandles utrolig mange forskellige mærker, som laver ure i forskellige designs og prisklasser. Her kommer lidt tips og tricks i forhold til køb af herreur. 

Et klassisk herreur er et musthave i enhver mands garderobe. Et klassisk ur i god kvalitet vil man komme langt med og sådan et kan man bruge til hverdag hvad enten hverdagen foregår i jakkesæt eller jeans og polo. Er man på udkig efter et klassisk herreur skal designet gerne være enkelt og tidsløst. Her er urene fra Marc Jacobs et rigtig godt bud. Marc Jacobs producerer herreure i rigtig fin kvalitet og til meget overkommelige priser. Et andet godt bud på et mærke, der leverer klassiske ure er GANT, som også forhandles hos designure.dk 

Udover et klassisk herreur, som kan bruges til hverdag, er det også et must for en rigtig mand, at have et fedt ur, som kan spændes om håndleddet til de lidt mere særlige lejligheder. Det kan eksempelvis være til festlige lejligeheder eller til vigtige møder og lignende. Har man et arbejde der kræver, at man går i jakkesæt til dagligt, kan det også være en god ide med et ur, der gør lidt mere væsen af sig. Hugo Boss leverer nogle gode bud på et sådan ur, men også Armani er fremme i skoene, når det kommer til herreure, der skejer lidt mere ud – begge mærker forhandles hos designure.dk.

Til den sporty mand er Hugo Boss Orange en rigtig god linje at kigge efter urmæssigt. Urene her har både et sporty look og sportsmæssige funktioner. 

Hos designure.dk forhandles alle ovenstående mærker til nogle af de bedste priser på markedet – og så er fragten helt gratis.