Til os med former

Til os med former

I de fleste forretninger gider jeg slet ikke kigge efter undertøj, for sandsynligheden for, at de har det i min størrelse, er stort set ikke til stede. Men jeg er ikke den eneste, der har det sådan, og jeg forstår derfor ikke, at der ikke er flere muligheder. De få, der så i det mindste er derude, de er ikke særligt pæne eller feminine, og det er jeg rigtig ked af.

Jeg vil også følge mig som en gudinde

Vil vi ikke alle føle os smukke? Det er jeg helt sikker på, at vi vil, og skønhed kommer indefra. Jeg ved, at jeg føler mig så meget bedre tilpas, hvis også mit undertøj er smukt. Det er måske lidt skørt, for der er ikke jo ikke nogen, der kommer til at se det, men det betyder så meget for mig. Heldigvis har jeg gode veninder, der ikke kun forstår mig, men som også har de samme problemer i hverdagen.

Det var der, hjælpen skulle komme fra. En af mine veninder kunne ikke styre sin begejstring, en dag hun kom på besøg. Hun havde fundet et mærke på nettet, der hedder Anita bh. Vi skulle ind og kigge med det samme. Hun havde bestilt en enkelt bh, for hun ville prøve det først, men den var så god og lækker, at hun allerede havde bestilt flere.

Også noget for mig

Hun var helt sikker på, det også var noget for mig, så vi kiggede ind på hjemmesiden med det samme. Hvor havde hun ret. Smukke designs i de rigtige størrelser, men lige som hende startede jeg med en enkelt, for at se, om de passede mig lige så godt som hende.

Hvilket den gjorde, så lige som min veninde, så var jeg lynhurtigt tilbage efter flere af samme slags, og jeg bruger faktisk ikke andre mærker nu.