Til og fra børnehaven

Til og fra børnehaven

Når vi skal til og fra børnehaven, så er det tit med et par børn, der er lidt søvnige. Når de sidder i vognen på cyklen, så kan turen også nemt blive lidt lang for dem, for der er ikke så meget spændende for dem at lave. Det er et problem, jeg har løst, og det på en rigtig smart måde synes jeg selv. De hører nemlig børnebøger som lydbøger på min telefon, så er underholdningen hjemme.

To høretelefoner og de er klar

Jeg har sørget for en splitter, så der kan kobles to høretelefoner til på en gang. De kan hygge sig, mens de sidder der, og det skader aldrig at høre en god historie. Mine brn kan godt lide det, og det her er et rigtig godt supplement til de godnathistorier, vi også læser sammen.

Der er dem, de hører flere gange, som vi ofte finder frem, men de er lige så vilde med nye historier, så jeg kigger ofte efter nye lydbøger på nettet. Jeg er også blevet nysgerrig på konceptet selv, så jeg har også købt nogle noget mere voksne titler, som jeg hører i bussen, når jeg tager den. Jeg må erkende, jeg forstår mine børns begejstring. Der er noget behageligt og afslappende over at få læst en historie højt.

Aldrig for gammel til et eventyr

Men de fleste bøger, jeg lytter til, de er det samme som børnene. Det er vigtigt at følge med i det, som de synes er spændende. Det at have noget at snakke me dem om og finde ud af, at der stadig laves rigtig mange gode børnebøger.

De skal derfor høre både alt det nye, der ikke fandtes, da jeg var barn, men de skal også høre alle de gode gamle, som jeg er vokset op med, for en god historie er evigt holdbar og passer til alle.