Te i koppen og ro i kroppen

Te i koppen og ro i kroppen

Jeg har altid holdt mig til te, og med tiden er jeg blevet en rigtig te-nørd. Jeg har mindst 20 forskellige slags te hjemme i skabet, men det er dog også mange penge, som jeg hver måned køber te for, så da min mand kom og fortalte mig, at jeg nu kunne få te i Danmark til gode priser, så blev jeg nødt til at undersøge det nærmere. For at mangle te er ikke en mulighed, for jeg bruger min te til at stresse ned med, det er den, som jeg har i koppen, når jeg for en stund lukker verden ude og fokuserer på at stresse ned.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden og fik et stort chok, for de havde ikke kun gode priser, de havde også et stort udvalg og ikke kun af te, men også de forskellige remedier, der skal bruges for at brygge den perfekte kop te.

Der handler jeg nu

Jeg var dog noget mistænkelig ved de lave priser, så det var først efter en lang snak med deres kundeservice, at jeg turde bestille en lille portion hos dem. Men det fortrød jeg dog ikke, for de leverede ikke kun min te hurtigt, nej de leverede også en udsøgt kvalitet. Jeg har siden handlet med dem flere gange, de har hver eneste gang leveret topkvalitet, og de har hver gang også sikret, det er kommet hurtigt frem, så jeg kan nu udvide mit sortiment, og jeg kan samtidig også spare mange penge, når ikke skal hente det hjem fra det store udland.

Jeg har anbefalet siden til flere af mine veninder, for de skal også have gavn af den gode kvalitet og det store udvalg, for det kan sagtens betale sig at bestille endda store mængder te hos dette firma. De er altid klar med god service og gode priser på deres kvalitetste.

Posted in the