Sørg altid for at have dette produkt i hjemmet

Sørg altid for at have dette produkt i hjemmet

 

Glycerin er et vigtigt produkt at have i hjemmet af flere forskellige årsager. Læs herunder mere om, hvad det er, og hvorfor du altid bør have dette produkt i hjemmet.

Selvom du måske ikke synes, du har stiftet bekendtskab med stoffet glycerin før, og selvom du heller ikke har det til at stå i dit skab derhjemme, har du højst sandsynligt smurt det på din hud – rigtig mange gange. Produktet bruges nemlig i diverse cremer og andre skønhedsprodukter. Glycerin er et sukkeralkohol, der udvindes fra vegetabilske olier. Det har en meget cremet og tyktflydende konsistens ved stuetemperatur. Desuden er det er alkohol, der er meget blødgørende og nem at arbejde med. Det gør dette produkt oplagt som ingrediens i dine ansigts- og kropscremer samt diverse salver. Alkoholet er velegnet til alle hår- og hudtyper. 

Udover at være en fast del af ingredienslisten på utallige cremer og salver, men også i skintonics og shampoo, er glycerin noget, alle bør have rent i skabet. Det skyldes, at produktet er et vidundermiddel, når det kommer til særlige genstridige pletter på tøjet. Selvom man passer godt på, kan det ikke undgås, at der indimellem kommer et par rødvinspletter på skjorten eller frugtsaft på børnenes tøj. Her er det rigtig godt at have glycerin i hjemmet. For at fjerne pletten fuldstændig skal du hurtigst muligt duppe den tyktflydende væske på pletterne, hvorefter tøjet skal i en pose, der kan gøres lufttæt med knude. Læg nu posen væk i omkring et døgn, før du vasker skjorten, bukserne eller trøjen i vaskemaskinen – præcis som du plejer. Afhængig af, hvor hurtig du er til at få produktet på tøjet og i en pose, jo nemmere bliver det at fjerne pletten. Sørg derfor for at anskaffe en bøtte til skabet derhjemme – du vil ikke fortryde det, hvis uheldet en dag skulle være ude.