Perfekt hyggelys

Perfekt hyggelys

Sammen med børnene har vi farvet en masse forskellige glas på alle mulige måder. Der er altid glas,der kan bruges, og de kan pyntes med maling. Ungerne synes det er rigtig sjovt at lave den slags, og de laver mange flotte kombinationer, jeg kan bruge til pynt og vaser. Men de bedste af dem er jeg begyndt at pynte med lys. De kommer på bordet, når der er gæster, og det gør børnene stolte. Men børn og lys er ikke en god kombination, og de skal også selv have glæde af de fine ting, de laver.

En løsning til børn

Heldigvis er der lyskæder, også den slags, der bruger batterier. Det er en perfekt løsning til de mange glas, så et par stykker kan komme ind på deres værelser. Jeg har derfor købt en time-line lyskæde til hver af dem, så de kan bruge deres glas som natlamper. Det giver et helt andet lys end levende lys, og jeg er virkelig betaget af den løsning. Jeg har besluttet, at børnene skal lave et par stykker til udendørs brug til sommer. Så kan vi lime kassen til batteri fast i låget og stille glassene på hovedet. Glassene skal stå på bordet på terrassen, og det bliver rigtig fint, når mørket kommer snigende.

Mulighederne er uendelige

De er lette at bøje og få ind på selv de mindste steder, og børnene kan bruge dem, som de vil. De holder batteriet rigtig godt, så det er ikke så tit, de skal skiftes. Og en børnefamilie har alligevel altid batterier på lager, så det går nok. Nu kan de så flytte deres kæder rundt, og det behagelige lys, de giver, er rigtig god om aftenen, for det er ikke svært for dem at falde i søvn til det, men samtidig er der lidt lys, så det ikke er for mørkt.