Nytår og de mange ting, vi lover os selv

Nytår og de mange ting, vi lover os selv

Vi har alle gang på gang lovet os selv mange ting, når året rinder ud, men vi lovede os selv som firma, at vi ville være med til at hjælpe dem af vores medarbejdere, som gerne vil af med et par kilo, og som gerne ville i gang med en lidt sundere livsstil. Så vi ville overraske dem med, at når de kom om morgenen efter juleferien, så ville der være firmafrugt, som ville blive leveret en gang om ugen.

En idé, der skal føres videre

Jeg tog idéen med om firmafrugt fra den virksomhed, hvor jeg arbejdede tidligere, for der var medarbejderne meget glade for det, og de mente selv, det var en stor del af, at firmaet generelt blev sundere og havde en mere positiv ånd.

Det firma, som vi brugte, det andet sted jeg arbejdede, var meget kompetente, og de var desuden dygtige til at vejlede os, med hensyn til hvad vi skulle have af frugt, i forhold til hvordan firmaet var sammensat, de leverede altid topkvalitet, og de gjorde præcist hver gang.

Jeg tog kontakt med dem, og de var fuldstændig, som jeg huskede dem. Venlige, behjælpelige, kompetente og professionelle.

Medarbejderne var noget overraskede, da den første levering kom i januar 2018, men nu er der ingen af dem som vil undvære det. De er alle glade for den friske frugt, for den giver lidt ekstra, og de er faktisk flere, som har sagt, at de kan mærke forskellen i hverdagen, hvor der er brug for al den energi, som maden kan give, for der er fart på i den moderne verden.

Jeg kan kun sige om det firma, at de for tre år siden leverede frugt præcist og med en fantastisk service, hvor smilende gjorde en forskel for os, det gør de så også nu i det nye firma, og de gør det stadig til en pris, som er langt under, hvad de faktisk kunne tage for den service og kvalitet.