Lydbøger: lyt lige når det passer dig

Lydbøger: lyt lige når det passer dig

Jeg er helt vild med at læse bøger, og jeg er altid i gang med en bog. I en travl hverdag kan det dog være svært at finde ro og tid til at sætte sig ned og læse i sin bog. Det kan være lidt svært at forsvare at sætte sig med en bog, når vasketøjet hober sig op, eller opvasken i køkkenet bliver større. 

Det kan også være en udfordring at få læst bøger, hvis man er studerende eller har et arbejde, hvor man i forvejen læser meget i løbet af dagen. Så er man måske allerede lidt træt af at sidde med hovedet begravet i tekster. Hvis man har et stillesiddende arbejde, har man måske mere lyst til at løbe eller gå en tur efter arbejde og få noget frisk ilt til hjernen end at sætte sig og læse i en bog. 

For mig blev alle disse problemer løst, da jeg opdagede lydbøger. Med lydbøger kan jeg få ordnet alle de praktiske ting i hjemmet, samtidig med at jeg kan fordybe mig i en god roman. Jeg holder også meget af at gå ture, og her er lydbøger helt ideelt. Alt imens jeg går og kigger på den flotte natur, der omgiver mig, kan jeg lytte til den ene gode historie efter den anden. Det er helt fantastisk. Jeg er særligt glad for skønlitteratur og elsker at læse forskellige romaner. Den seneste roman, jeg fortabte mig i, var “Den der lever stille” af Leonora Christina Skov. Det var en meget stærk og rørende fortælling. Jeg finder mine lydbøger på Politikenbooks: https://politikenbooks.dk/lydboger/. Her er et bredt udvalg af både skønlitteratur og faglitteratur, så her skulle være noget for enhver smag. 

For mig betyder det meget at holde mig opdateret på, hvad der bliver udgivet af ny litteratur. Det er nemt at følge med i på Politikenbooks. Her kan jeg se, hvad der netop er blevet udgivet, og hvilke nye titler der er på vej.