Lækkert undertøj, der bare sidder

Lækkert undertøj, der bare sidder

Har du også svært ved at finde undertøj, der bare sidder, og som samtidig er lækkert og feminint? Så er mærket Anita et, du helt sikkert skal kigge nærmere på. Der er et stort udvalg, så om du er til blonder-bh’er, de glatte, bodyer eller noget helt unikt, så finder du det her. De sidder alle sammen helt perfekt. I hvert fald dem,  jeg har prøvet, som efterhånden er en del.

Læs mere om dem

Min inspiration for at prøve en Anita BH fandt jeg på en blog. Det er et godt sted for inspiration til alt mellem himmel og jord, og mode inderst inde er en af dem. Først troede jeg, det var for godt til at være sandt. Rart at have på hele dagen, lød som en drøm. Jeg var nødt til at undersøge nærmere, især da jeg kunne se, at der ikke var den størrelse, der ikke var tilgængelig.

Jeg bestilte et sæt hos ML Model og ventede med en blanding af længsel og sund skepsis. Det sidste kunne jeg have sparet mig selv, for perfekt er ikke en gang tæt på at beskrive det, jeg fik. Wow, bare wow. Så der gik ikke lang tid, før jeg bestilte mere, og ja i dag bruger jeg ikke andet. Kvaliteten er i top hver eneste gang, så jeg klager ikke. 

Giv rådet videre

Jeg har en veninde, der har en meget stor barm, og jeg ved, det kan være svært for hende at finde en BH, der passer, der giver støtte nok, og som også er pæn. Jeg gav tippet videre, og hun ville da også kigge på det. Ja, samme skepsis som mig, hvilket kun er sundt, men jeg fik hende overtalt til at prøve. Det kunne i hvert fald ikke skade på nogen måde.

Hun blev meget hurtig overbevist på samme måde som jeg, og hun siger, hun aldrig har haft så god støtte, så hun slipper for de irritationer, der normalt er for hende. Samtidig er hun glad for, at hun nu også kan finde noget, der er pænt, og hvor hun kan få matchende sæt undertøj, som gør, man bliver meget mere lykkelig. Det er en pigeting, men alle med samme køn som jeg ved, hvad det er, jeg taler om.

Prøv og se selv, der er mere end 100 modeller at vælge imellem, så der er bestemt også noget, som er i den stil, du godt kan lide.