Du kan få noget ud af et forsinket fly

Du kan få noget ud af et forsinket fly

Som udgangspunkt kommer der intet godt ud af, at dit fly er forsinket. Der er kun én god ting, jeg kan komme i tanke om, og det er, at du kan få en kompensation, hvis uheldet er ude. Det er muligt for alle at søge om dette, og du kan helt selv vælge, om du vil gøre det selv, eller om du vil få et firma til at hjælpe dig med det.

Jeg valgte firmaet – og det var et rigtig godt valg

Jeg må indrømme, at jeg ikke kender til dette område. Altså reglerne, for jeg ved nu, at muligheden for en kompensation findes. Jeg valgte derfor at få et firma til at stå for alt det praktiske. At skulle sætte sig ind i regler, rettigheder og andet, det er ikke lige noget for mig. Jeg tænkte også, at det kan være rigtig svært, netop når det kun er den anden part, der kender til alt dette.

Mit valg faldt på https://skyhelp.dk/. Jeg kiggede på rigtig mange hjemmesider, men valgte dem her, fordi de kunne det samme som alle de andre, men samtidig gjorde det billigere end konkurrenterne. Da de havde gode anmeldelser fra glade kunder, så ville jeg da helst betale så lidt for den service, som det overhovedet var muligt. Ikke at de er urimelige i deres gebyrer, tværtimod.

De er med hele vejen

Jeg må sige, at de strækker sig langt for dig. De kæmper for, at du får den kompensation, du er berettiget til, og det gør de samtidig overraskende hurtigt. Jeg er meget imponeret. Det vil heller ikke undre mig, at går du ind på deres hjemmeside, så vil min anbefaling af dem være en af dem, du kan læse derinde.

Så er du uheldig med dit fly, så skriv dig dem her bag ørerne, for det kan virkelig betale sig.