Det helt moderne ur

Det helt moderne ur

Det er ikke uden grund, at daniel wellington ure er hypede, og at du ser så mange mennesker have et. Det er et ur, der rammer plet, når det kommer til modebilledet lige her og nu, men samtidig et ur, der ikke lige vil gå af mode med det første. Det er en kombination af det moderne og det klassiske i de ure, der gør udfaldet.

Mange varianter over et kendt tema

En af de ting, der gør dette ur så spændende er, at det kommer med urskiver i forskellige størrelser. Der er de helt små og feminine, der ikke syner af det helt store, til de mere klassiske i størrelsen, der fås til begge køn.

Men størrelsen er ikke alt Det er også valget mellem en hvid eller en sort urskive, samt valget mellem tal og romertal i urskiven. Begge dele udført meget enkelt og elegant, noget der passer til uret, der haren urkasse, der er meget let, lav og spinkel, der understreger det moderne og smukke ved uret. Det gør det samtidig behageligt at have på, hvilket igen er med til at gøre det populært.

Endeligt så er urremmen noget helt for sig selv. Den fås i læder eller nylon, de sidste med mønster. Og de er lavet på en måde, så du kan skifte dem ud selv. På den måde får du meget hurtigt et helt nyt ur. For en rem er så meget billigere end et helt nyt ur.

Hvis du heller ikke kan stå for det

Kan du heller ikke stå for de fantastiske daniel wellington ure, så er der mange steder, du kan få dem. Det største udvalg finder du dog her, hvor du også finder gode priser og hurtig levering. Det er muligheden for at få fingre i lige det ur, som du kommer til at få glæde af i mange år.