Bliv klar til sommerfest i haven

Bliv klar til sommerfest i haven

Den danske sommer byder ikke altid på flere måneders sommervarme, og derfor gælder det om at nyde de solrige dage fuldt ud. Når de varme dage og lune sommeraftner kommer, er det ideelt at være sammen med familie, venner og dem, som man har kær. Og hvorfor ikke nyde sommeren med sine kære til en sjov sommerfest i haven? Der er en helt specielt stemning over at sidde uden for under en pavillon med god grillmad, vin, øl og sjove havespil. Hvis du overvejer at holde en sommerfest i din egen have, kan du læse mere i artiklen her, da vi kommer med nogle tips dertil.

 

Lækker og nem grillmad udefra

En af de vigtigste ting ved fester er maden. Den skal være god, og dette gælder uanset om festen er lille eller stor. Hvis du gerne vil have tid til at være sammen med dine gæster, og du derfor ikke vil bruge tid i køkkenet eller ved grillen, kan du overveje at bestille mad ude fra. Det er nemt, og det letter dermed presset fra dine skuldre, da du ikke skal bruge kræfter på madplanlægning, indkøb, tilberedning osv. Det eneste du skal sørge for at er at underholde dine gæster og nyde deres selskab. Hvis du ikke besidder de største kokkeevner, er mad ude fra ligeledes et super alternativ fremfor egen madlavning. Du kan eventuelt læse mere her: http://online-buffet.dk/, hvis du har catering i dine tanker.

                                     

Sørg for sjov underholdning

Det kan være en rigtig god idé at sørge for at planlægge lidt underholdning, når man holder en fest – og dette gælder også havefester. Uanset om gæsterne kun består af voksne, eller om der er børn i blandt, er det altid en sjov og anderledes måde at være sammen på, hvis der arrangeres noget underholdning. I kan for eksempel spille udendørsspil såsom kroket eller kongespil, hvor gæsterne har rig mulighed for at konkurrere med hinanden. Du kan sørge for at uddele præmier til vinderne, som eksempelvis kan være vin og øl. Du kan også vælge at lave straffe til taberne, som I efterfølgende kan grine ad. Andre former for underholdning kan være fælles sange og quizzer.

 

Ovenstående er blot et par gode råd til sommerens havefester. Derudover er det med Danmarks uforudsigelige vejr godt at være på forkant med regnen. Det er derfor væsentligt at sørge for telte, pavilloner eller parasoller, hvis regnen bryder ud under din havefest.