Bedre forhold til de ansatte

Bedre forhold til de ansatte

Der er flere og flere, der giver den gas på cyklen om morgenen, eller som endda løber. Jeg synes, det er vildt sejt gået af dem. Jeg springer løbet over, men jeg cykler gerne. Ikke så hurtigt, som de andre gør det, så det er ikke altid, jeg gerne vil have et bad, når jeg kommer frem, men det er der andre, der gerne vil. Vi har pladsen, men kun toiletter og håndvaske. Jeg tænke dog, at der ville være fin plads til at udvide med brus mere end et sted, så det skulle klares. Eller der skulle komme en VVS’er og klare det, det ville jeg ikke røre ved selv.

Styr på det hele

Det viste sig, at der faktisk havde været bad tidligere, så der var afløb og rør til det. Så det ville lige pludseligt blive ret nemt at få det monteret. Fantastisk og så god stil at den blikkenslager, der kom ud, at fortælle mig det. Det gør det billigere for os, og det er bestemt ingen skade. Så vi aftalte, at de ville klare det ene først og så det andet. Vi skulle helst have adgang til toiletter undervejs. Det var heller ikke et problem for dem, vi kunne faktisk få det hele, som vi ville have det.

En perfekt løsning

De kom og gav sig i kast, og før vi vidste af det, så havde den blikkenslager sikret os to bruseområder. Der passer godt ind med resten og sikrer, at der ikke er vådt over det hele, så toiletterne kan bruges lige bag efter, hvis det er nødvendigt. Hurtigt og effektivt og med masser af service. Det er et af de firmaer, hvis navn og nummer, jeg gemmer, for de kommer til at få alle jobs hos os, stort som småt, med det de allerede har bevist, at de kan.