Årstidens grønt

Årstidens grønt

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at jeg godt kan lide mad. Masser af god mad til alle måltider, og jeg er bare nødt til at dele alle oplevelser med jer derude. Denne gang er det noget helt nyt, jeg har kastet mig over på madfronten. Dem, der følger med herinde, ved jeg har grublet rigtig meget over, hvilken mad jeg skulle servere, nu hvor Ludvig skulle døbes. Hovedpersonen var næppe så interesseret som alle andre, men han havde som alle gæsterne en rigtig god dag både i kirken og efterfølgende.

Maden var virkelig god

Jeg havde som sagt tænkt rigtig meget over det, og jeg valgte til sidst at få catering fra http://ebuffet.dk/, for det skulle være nemt for mig på selve dagen. Normalt skriver jeg om restauranter, cafeer og mine venners kogekunst, men dette firma fortjener et indlæg for bare at levere god, gedigen mad, der faldt i alles smag.

Jeg havde troet, det ville være mad, som jeg bare ville forbigå i tavshed, men der blev jeg overrasket på alle måder. Jeg var vild med det og med den kærlighed, de åbenlyst havde lagt i det hele. Men at se, at Ludvigs gæster havde det lige sådan, det var jeg endnu mere glad for at opleve.

Liv og glade dage

Med en fest, som den vi havde, og med mad, som det vi fik, så fik vi på behørig vis budt Ludvig velkommen i vore midte. Jeg havde en rigtig god dag, og maden kom så klar, at jeg nærmest stod med hænderne i lommerne. Det gav mig rigtig meget tid til at være sammen med alle gæsterne, og den del skal man ikke undervurdere. Det var det hele værd, især da prisen for det hele er for selv den strammeste pengepung, der måtte være derude.