3 måder at finde indretningsinspiration på

3 måder at finde indretningsinspiration på

Der er lige så mange hjem og indretningsmuligheder, som der er mennesker i denne verden. Vi har alle forskellige personligheder, hvilket også betyder, at vi alle har forskellige måder at indrette os på. Nogle fylder stuen op med ferie- og rejseminder, mens andre foretrækker at holde det fint og flot med enkelte krukker eller vaser. Hvad man vælger er et personligt valg, men der er alligevel noget, som er fælles for os alle. Det er, at vi har tendens til at søge inspiration hos andre, når det kommer til indretning.

 

Men til tider kan man også føle, at man løber tør for inspiration. Har du nogensinde selv følt det? Hvis du har, eller hvis du bare trænger til nye inspirationskilder, så kan det være en god idé at læse med her. Du får nemlig 3 bud på steder, hvor du kan finde masser af ny inspiration, og hvor du måske kan finde det næste nye til din stue, dit soveværelse eller måske din entré.

 

Trends, site-blogs og lignende

Et af stederne, hvor der traditionelt set er megen inspiration at hente, er hos hjemmesider og webshops, som sælger interiør og indretning. Et eksempel kunne være denne blog fra nicehome.dk, hvor der er rigeligt med inspiration at hente. Selvfølgelig skal man være opmærksom på, at disse trending-afdelinger i webshops og deres blogs er et produkt af deres sortimenter, men alligevel bør man være åben i disse tilfælde.

 

For webshops har styr på deres sortimenter, og enhver velovervejet forhandler ved også, at man skal være i stand til at få det bedste ud af sine produkter. Det fører til flere salg, men det fører også til mere tilfredse kunder. Er de i stand til at vise dig, hvordan du skal indrette dit hjem med deres sofa, så har alle parter vundet – og i hvert fald har du fundet den inspiration, som du skal bruge.

 

Personlige blogge er også populære

Ligesom med virksomheds-blogge, så er personlige blogge og sites også enormt populære. Disse mere end virksomheders forslag, netop fordi man har tendens til at have større tiltro til ægte personer end til en eller anden marketingsansvarlig, som har sat noget flot op i et computerprogram og med et godt kamera.

 

Med disse blogs, og bloggerne som skriver indlæggene, får man en mere personligt indsigt i sin inspiration, hvor man også får tanker, idéer og processer med. Det er noget, som mange finder interessant og en evig kilde til inspiration.

 

Tag på markeder – og lyt til hjertet

En mere ”ægte” måde at gribe inspiration på er ved at lytte til sit hjerte. Men for at dette skal muliggøres, så er det også vigtigt, at man opsøger muligheden for det. Med andre ord, så er der ikke meget inspiration at hente fra hjertets side, hvis blot du sidder og filtrerer større sortimenter af vaser og krukker på en webshop online. Derimod gør du hjertet og følelserne mere tilgængelige, hvis du tager ud og får hænderne i tingene. Til dette er loppemarkeder, retrobutikker af den ikke-fancy slags og genbrugsbutikker helt oplagte. Her får øjne, næse og hænder nemlig lov at arbejde sammen – og hvem ved, måske du pludselig får en brilliant idé til at benytte en sofa, stol eller andet på en ny måde?